dinsdag 4 oktober 2016

BELEGGEN IN ZILVER

Waarom zou ik beleggen in zilver?

Beleg je al in goud? Alle argumenten voor het investeren van je euros in goud gelden ook voor zilver. In dit artikel kun je alle argumenten doornemen: Waarom zal ik beleggen in goud?

waarom beleggen in zilver
Zeker, iedereen die belegt in goud zou ook een gedeelte van zijn vermogen moeten beleggen in zilverbaren. Deze kun je het beste als zilver op rekening kopen bij een bullion dealer met kluisopslag in het buitenland. Maar, wat maakt zilver tot een interessante belegging?

Kijk, de zilver- tot goudprijs ratio is helemaal uit balans. Het is een feit dat er maar 10x zoveel zilver als goud uit de grond komt. Toch is het zo dat zilver nog steeds ruim 70x goedkooper is als goud. Zilver is veel schaarser dan de huidige prijs uitdrukt en is veel goedkoper dan goud. Dit terwijl beleggers zich wel op zilver storten. Ook de centrale banken, zoals de Chinese centrale bank koopt in grote hoeveelheden zilver. Iedereen die het kan koopt graag zilver voor zo'n goedkope prijs. Zilver is in deze tijd in de uitverkoop! Historisch gezien is de prijs van zilver 9 x goedkoper dan goud. Reken uit je winst wanneer de zilverprijs weer wordt gecorrigeerd door de Chinezen.

Zodra de Chinezen er voor klaar zijn zullen ze financieel orde op zaken te stellen met de herintroductie van de goudstandaard en het beeindigen van de manipulatie van de zilver- en goudprijs. Daarom, door vooral het kopen van zilverbaren kun je 9x zoveel geld verdienen dan het kopen van goud! Goud zal je koopkracht behouden, zilver zal je koopkracht vergroten! Daarom zal ik beleggen in zilver.

Voor meer informatie:




Geen opmerkingen:

Een reactie posten