maandag 27 juli 2015

ECOIN DEBIT CARD

Wat is de e-Coin debit card?


Dit is een review over de e-Coin debit card die bekend staat onder de naam e-Card. De e-Coin debit card is een combinatie van een online bitcoin wallet met een bitcoin debit card waarmee je onmiddelijk jouw bitcoins kunt uitgeven via het VISA-betalingsnetwerk in euro's.

ecoin debit card
Dit is zeer uniek. Het onmiddelijk laden van een debit card is bij andere bitcoin debit card leveranciers zoals ANX of Xapo niet mogelijk. Bovendien worden deze bitcoin debit cards alleen in US Dollars omgerekend. Dit is een probleem aangezien je als gebruiker van deze kaart, in bijvoorbeeld Nederland, moet betalen voor de conversiekosten. Inderdaad, er zit een conversion fee tussen voor het omzetten van Euro's naar US Dollars! Deze kunnen oplopen tot 4 %! De e-Coin debit card heeft dit probleem niet en dit maakt de e-Coin debit card ofwel de e-Coin e-Card tot een unieke en goedkope bitcoin betaalkaart.

Wat is er meer bijzonder aan de e-Coin e-Card?

Het bestellen van deze kaart is goedkoop. Je betaalt maar 17 USD voor het verkrijgen van de kaart en het levereren van deze bitcoin betaalkaart naar jouw thuisadres. Dit komt doordat e-Coin in Londen is gevestigd en de kaarten laat ontwikkelen en uitgeven door een bedrijf in Gibraltar. Dit heeft een ander zeer positieve gevolg: wanneer je jouw bitcoin wallet verifiëert met een kopie van jouw paspoort, dan kun je per dag 2000 euro opnemen en je kaart opladen zonder limieten. Voorbij zijn de dagen van kapitaal beperkingen opgelegd door overheden en banken.  

Ten slotte, deze ijzersterke combinatie van bitcoin wallet met bitcoin debit card is superveilig opgezet geworden in samenwerking met BitGo en diens verzekering. Je kunt jouw bitcoin wallet heerlijk vergrendelen met 2-factor & multi-sig authentificatie mechanismen. Daarnaast is al jouw geld verzekerd opgeslagen. Veiligheid is de prioriteit bij e-Coin.

Waar kan ik de e-Coin Bitcoin debit card voor euro betalingen bestellen?

ecoin
Als je op deze e-Coin link klikt, kom je terecht op de homepage van e-Coin en krijg je ook nog eens 25 % korting op jouw bestelling!  

Hoe kan ik het beste de e-Coin e-Card gebruiken?

Je koopt bitcoins met ideal via Clevercoin. Vanuit Clevercoin stort je de bitcoins die je wilt spenderen met jouw e-Card bitcoin debit card. Bitcoins die je wilt sparen kun je het beste bewaren op de Ledger Nano hardware wallet. Wil je jouw bitcoins diversificiëren in andere valuta en edelmetalen? Maak dan een bitcoin wallet aan bij Bitreserve.

Wat is een goede concurrent van e-Coin?

Wil je een andere bitcoin debitcard optie bekijken, dan kun je het beste de complete bitcoin betaaloplossing van SpectroCoin eens bekijken. De SpectroCoin debit card is een uitstekend alternatief.

Voor meer informatie:












 

donderdag 16 juli 2015

SUMUP REVIEW

Waarom zou ik SumUp gebruiken?

Goede fintech initiatieven zoals SumUp maken gebruik van nieuwe trends en nieuwe mogelijkheden en bieden op basis daarvan slimme en gemakkelijke te gebruiken betaaloplossingen aan. SumUp hoort in deze categorie van initiatieven. Bekijk maar eens hoe makkelijk het is:

 Iets voor jouw bedrijfje?

sumup review
SumUp zag snel dat kleine bedrijven vast zitten aan dure bankcontracten voor het kunnen gebruiken van traditionele mobiele pinautomaten en computergestuurde kasregisters. Door het ontwikkelen van een slimme mobiele betalingssysteem kunnen detailhandelaars en ondernemers met hun eigen mobiele smartphones en tablets een volwaardig point of sale systeem worden. Beter nog, een mobiele point of sale (mPOS), waar je voor een fractie van de kosten zonder contracten je eigen smartphone en tablet kunt omtoveren tot een mobiel computergestuurd kasregister. Deze innovatie fintech dienst biedt SumUp aan. Het werkt ook nog eens super eenvoudig. Je installeert de app en synchroneert deze met jouw pin+card terminal en je kunt van start gaan... alle transacties worden overzichtelijk weergegeven in jouw online dashboard. Je kunt alle rapporten en transactie overzichten gemakkelijk exporteren naar excelformaat voor de boekhouder.

sumup bitcoin
SumUp hanteert niet alleen alle kaartbetalingen, maar ook bitcoin betalingen! Inderdaad, je kunt met SumUp bitcoin betalingen makkelijk hanteren dankzij een extra gratis app van BitPay die toevoegt aan jouw SumUp account. Op deze manier wordt het nog goedkoper voor jouw en jouw klant om transacties uit te voeren aangezien er bijna geen transactiekosten worden vererekend bij een bitcoin betaling. Dit is anders wanneer er betaald wordt met een kaart, dan worden er minimaal 1,5% in transactiekosten vererekend. Dit zijn dan wel de enigste kosten per transactie. Je bent verder volledig vrij en niet gebonden aan SumUp. Ik hoop dat SumUp in de toekomst Coinpayments zal toevoegen als een applicatie. Hiermee kan SumUp echt revolutionair worden. SumUp zou hierdoor betalingen in meer dan 50 verschillende cryptocurrencies kunnen ondersteunen! In ieder geval, het feit dat ze Bitcoin al ondersteunen is zeer bijzonder en uniek. Wil je meer weten over Bitcons? Lees dan: wat zijn bitcoins?

Nou, ik denk dat dit een aantal belangrijke argumenten zijn waarom je SumUp zonder problemen kunt gebruiken. Bezoek hier de website van SumUp

Is SumUp betrouwbaar?

Natuurlijk, er worden altijd vragen gesteld over de betrouwbaarheid van een dergelijke dienstverlening. SumUp is, door de Financial Conduct Authority (licentie nummer: 587718), erkend als betaalinstelling en is Europay, Mastercard en Visa (EMV) en PCI-DSS gecertificeerd, wat beduidt dat alle betalingen worden verwerkt in overeenstemming met de hoogste veiligheidsstandaarden. PIN+ is de meest veilige methode van kaartbetalingen en heeft volledige certificering ontvangen van verschillende regelgevende instanties, waaronder:

    PCI PTS V3.0 Certified, SRED
    EMV Level 1 & Level 2 certificates
    MasterCard TQM
    MasterCard TIP, Visa ADVT certified
    Visa Ready certified

SumUp is wereldwijd, de technologische marktleider op mPOS gebied. Het is het enige bedrijf met zelfontworpen en gecertificeerde hardware, anti-fraude en operationele systemen, evenals een eigen en gecertificeerde payment gateway. SumUp wordt ondersteund door American Express, Groupon, BBVA Ventures en andere befaamde venture capital investors.

Hieruit volgt duidelijk dat SumUp een betrouwbare en veilige mpos dienst heeft gebouwd. Waarom bekijk je het eens niet zelf: bezoek hier de website van SumUp.



  

zondag 12 juli 2015

ETORO REVIEW

Waarom zou ik kiezen voor eToro?

eToro is een sociaal investeringsnetwerk. Je kunt het vergelijken met een variant van Facebook voor het handelen op de beurs waarbij je direct in contact kunt komen met de beste beurs handelaren. Je kunt vervolgens precies zien wat ze doen en hun trades direkt overnemen met een klik op de muis.

etoro review
eToro is een zeer innovatief fintech bedrijf voor de ontwikkeling van een handelsomgeving en social media platform voor het uitwisselen van gedachten, strategiëen en het maken van investeringsbeslissingen op de beurs. Concepten als wisdom of the crowds en social trading worden prachtig toegepast in een zeer eenvoudig te gebruiken handelsomgeving om zelf met behulp van anderen veel geld te kunnen verdienen op de beurs. Deze innovatieve handelsomgeving wordt OpenBook genoemd.

With Open Book you get live trading feeds of everyone’s activity, performance analysis and trading patterns of your own and other’s performances, and more social interaction features that can help you engage with other users.

eToro voor het handelen ins samenspraak met anderen in CFD's

Je kunt met behulp van het financiële instrument CFD's (contracts for difference) zeer eenvoudig investeren in allerlei activa zoals Forex paren, grondstoffen, aandelen en beurs indexen. eToro voorziet in uitgebreide Academy met trainingsmateriaal en video's om alle termen onder de knie te krijgen en snel aan de slag te kunnen met het handelen in CFD's met behulp van anderen die al beter kennen. Met eToro kun je niet handelen in binaire opties, de meest vergelijkbare makelaar voor binaire opties zijn Anyoption en Optie24 aangezien die ook een social trading module hebben ingebouwd.

eToro heeft al vele verschillende prijzen gewonnen voor haar innovatieve dienstverlening die het mogelijk maakt voor iedereen om veel geld te verdienen op de beurs...of natuurlijk te verliezen.... het handelen in CFD's is natuurlijk zeer risicovol. Je kunt ook jouw geld verdienen. Daarom is het belangrijk om alle trainingen van eToro te volgen en goed te kijken hoe de beste handelaren te werk gaan. Het bijzonder is dat dit nu echt mogelijk was. Voorheen stond je er echt alleen voor en liep je veel meer risico om al je geld te verliezen. Dankzij eToro is het mogelijk om betere beslissingen te nemen en sneller veel te leren van de beste traders op het OpenBook eToro platform.



Daarom, wil je handelen op de beurs met CFD's? Maak dan gebruik van de dienstverlening van eToro! Voor meer informatie: eToro Review.



dinsdag 7 juli 2015

ANYOPTION BETROUWBAAR

Is Anyoption betrouwbaar?

De vraag of Anyoption betrouwbaar is, hangt samen met twee factoren die te maken hebben met de handel in binaire opties.

is anyoption betrouwbaar
Het handelen in binaire opties is zeer risicovol. Binaire opties worden ook wel alles of niets opties genoemd. Bij bijna alle makelaars waar je kunt handelen met binaire opties, kun je de volledige inzet verliezen wanneer je het mis hebt. Binaire opties zijn heel gemakkelijk om te kopen en te verkopen om te speculeren op korte termijn prijstrends. Bijvoorbeeld, je kunt speculeren op de prijs van de Euro of de Europese beurzen. Hoe denk je dat de Griekse crisis de Europese munt en de beurzen op korte termijn zal beïnvloeden? Hier kun je met binaire opties super eenvoudig en snel op speculeren. Je kunt flink veel geld winnen, je kunt al binnen 60 seconden een rendement van 80 % behalen over je inzet.... maar je kunt deze ook verliezen.

anyoption
Dit verlies kan er toe leiden dat handelaren een zondeboek op zoeken. De meest voor de hand liggende zondebok is de makelaar zelf. Dit is niet terecht voor Anyoption. Anyoption is de enige makelaar die een percentage van je verlies terugstort op je handelsrekening. Dit is een mooie pleister op de wond en zorgt er ook voor dat handelaren niet al hun hoop verliezen bij een mislukte deal. Daarom, het is van belang om te weten wat je doet en wat binaire opties inhouden. Anyoption helpt haar handelaren met trainingen en social trading module om makkelijker alles te leren over het handelen in binaire opties van de beste traders! Social trading is een unieke feature van Anyoption die juist haar handelaren helpt om meer geld te verdienen en van elkaar te leren! 

Een andere factor is dat doordat binaire opties zo populair zijn, er vele nieuwe makelaars op de markt komen met slechte voorwaarden en klantenondersteuning. Deze onervaren of niet serieuze makelaren kunnen het goed verpesten. Het is van belang dat je kiest voor een ervaren makelaar met een lange geschiedenis en goede reputatie. Het beste is dat deze ook goedgekeurd is door de Nederlandse Autoriteit op Financiële Markten (AFM). AnyOption is een van de eerste makelaren en heeft een gevestigde reputatie en is goedgekeurd door de AFM. Alleen Optie24 kan zich meten met de reputatie en klasse van Anyoption.

Conclusie over of Anyoption betrouwbaar is:

anyoption betrouwbaar ervaringen
Dus, weet waar je aan begint en denk goed na voordat je een handelsrekening opent. Het handelen met opties, binaire opties of CFD's is gewoon risicovol. Je moet alleen zoveel geld inzetten dat je kunt veroorloven om te verliezen. AnyOption is betrouwbaar, maar de eerder besproken problematiek zorgt er voor dat mensen twijfelen en zich afvragen of Anyoption echt wel betrouwbaar is. Ben je er zeker van dat je wilt handelen met binaire opties? Open dan een handelsrekening bij Anyoption. Voor meer informatie:
De twijfelaar vergelijkt vervolgens deze makelaar met Optie24. Voor meer informatie:

Bronnen: